Informació de contacte

Podem ajudar-lo? No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.

Si té alguna pregunta sobre els nostres serveis, pot efectuar-la trucant al nostre número de telèfon o mitjançant l'adreça de correu electrònic indicada.

+34 933 732 301

info@recuperadorasanjuan.es

C/ Tambor del Bruc, 2A - Pol. Ind. Fontsanta 08970 Sant Joan Despi (Barcelona)

En cas de preferir-ho, pot utilitzar el nostre Formulari de contacte per a realitzar qualsevol consulta o comentari. Si us plau, ompli el següent formulari i el més breu possible ens posarem en contacte amb vostè.

*
*
*
*
 
* Camps obligatoris

Política de privacitat

De conformitat amb el que estableix el REGLAMENT (UE) 2016/679 de protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades que vostè ens faciliti seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Recuperadora Sant Joan CIF B59507152 i domicili social situat en C / Tambor del Bruc 2A 08970 Sant Joan Despí (Barcelona), amb la finalitat d'enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis.

Es procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades i que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació. En cas que fos necessari comunicar les seves dades a altres destinataris, pot consultar més informació a la política de privacitat disponible a la web.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com revocar el consentiment prestat, dirigint la seva petició a la direcció postal o al correu electrònic info@recuperadorasanjuan.es. Igualment pot dirigir-se a nosaltres per a qualsevol aclariment en relació amb aquest formulari o en relació al tractament de les seves dades.